ZASEBNE ZABAVE

Smo ena izmed vodilnih slovenskih koncertnih agencij, ki se ukvarja ekskluzivno z rezervacijami glasbenih skupin in DJ-jev pod rubriko ‘Party Bands’. Za seboj imamo 18 let izkušenj s področja organizacije največjih koncertov z najbolj popularnimi slovenskimi in tujimi izvajalci. Pod vodstvom izkušene strokovne ekipe si lahko sedaj za vaš veliki dogodek najamete profesionalne glasbenike, ki bodo zagotovo poskrbeli za nepozabno zabavo. Nudimo vam širok izbor za poročne zabave, praznovanja, teambuildinge, obletnice in zabave za podjetja.

Skupino ali DJ-ja in njihov repertoar določimo po vaših željah, poskrbimo pa za tudi kvalitetno ozvočenje, oder in lučni park. Naš ekskluziven izbor glasbenikov ima izkušnje z igranjem na nešteto porokah in zasebnih zabavah na najrazličnejših prizoriščih, od barov in klubov do 5* hotelov, rustikalnih skednjev in največjih koncertnih dvoran in dogodkov.

Za neveste, zaposlene v marketingu in organizatorje že dolga leta predstavljamo eno skrb manj! Dogodkov se lotevamo s preudarnostjo in z občutkom za edinstvenost, saj se zavedamo, da niti eden ni enak drugemu.

Za prijazen pogovor glede rezervacije kakšne izmed naših profesionalnih glasbenih skupin nas prosim kontaktirajte. Naš bogat line up pa preverite pod zavihkom ‘Izvajalci’.